Fal síkja előtt és falban mozgó beltéri tolóajtó

A nagyon népszerű ajtótípusok közé lehet sorolni a beltéri tolóajtókat, mivel az igényes, esztétikus megjelenésen túl a helymegtakarítás, valamint a praktikusság is egy alapvető elvárás. Nyitott állapotban az átlagos beltéri ajtók aránylag sok helyet foglalnak el a lakhely területéből, ezért szűkíthetik a hasznos tereket.

Lehetséges, hogy fürdőszobánkba befelé nyíló ajtót akarunk, azonban a kádnak vagy épp a mosdónak köszönhetően egyszerűen nincs hozzá elég hely. Épp ezért lehetséges megoldás erre a tolóajtó, hiszen a térből nem foglal le területet.

A Tisza Ajtó Kft. tolóajtói falban vagy fal előtt futó, illetve egy vagy kétszárnyú változatban készülnek.

Az alumínium sínek, valamint a teflonos görgők garantálják az ajtó zajmentes mozgását. Tolóajtóink laminált, illetve festett változatban is kaphatók, az elképzelés szerinti speciális méretekben, kialakítással.

 

Falsíkon futó tolóajtók

Nagy fölénye a falsíkon futó tolóajtóknak, hogy bárhová felszerelhetőek, emiatt a kőműves munka nem szükséges. A sín a felső él burkolatban található, ezért szükségtelen a földre helyezett vezető sín. Alapesetben a tolóajtók tok nélkül készülnek, mert nem szükséges a működéshez. Külön kérésre tokkal is rendelhetőek. Ezek mellett ha zárhatóvá is szeretnék tenni a helyiséget, azt egy kampós zárral oldjuk meg.

tolo-ajto-1

Fal síkja előtt tolható tolóajtó

tolo-ajto-2

Fal síjka előtt tolható tolóajtó

tolo-ajto-3

Fal síkja előtt tolható tolóajtó tokkal

Ingyenes felmérést kérek

Árajánlatot kérek

Falba rejtett tolóajtók

Egy hasznos és mutatós megoldás lehet a falban futó tolóajtó beszerelése lakásunkban. Ebben az esetben a sín nem látható, egy neki kialakított résben fut elrejtve.

Ezeknek az ajtóknak a beszerelésénél egy Eclisse keretszerkezetet használunk, melyet gipszkartonnal borított vagy vakolt kivitelezéssel készítünk. Kapható a falnyílás körbeburkolásával, tokkal is.

tolo-ajto-4

Falba rejtett tolóajtó tokkal

 

tolo-ajto-5

Falba rejtett kétszárnyú tolóajtó tokkal

Ingyenes felmérést kérek

Árajánlatot kérek