bérkalkulátor bérkalkulátor
A bérkalkulátor segítségével kiszámolhatjuk, hogy a bruttó bér mennyit is jelent nettóban, vagy fordítva.Akár egy állásinterjún is feltehetik a kérdést, hogy mennyi a bruttó bér igénye. De egyébként is jó, ha tisztában vagyunk vele, hogy milyen levonásokkal kell számolni egy bér esetén.
valutaváltó valutaváltó
A valutaváltó segítségével megtudhatjuk, hogy mennyit ér az egyik valuta a másikhoz képest. Ha például eurónk van és tudni szeretnénk, hogy ez ma mennyi forintba átszámolva, akkor beírjuk a valutaváltó kis programba, az összeget, aztán a pénznemet, majd kiválasztjuk a cél pénznemet. Ennyire egyszerű.
hírek 24 hírek 24
Hírek 24 órában. A nap minden órájában frissülnek az oldal hírei. Legyen naprakész. A hírek 24 mellett megtudhatja az aktuális időjárást, mindent a celebekről, álomfejtést, itthoni és a nagyvilág híreit is. Hírek 24 órában, mindennap. Állítsa be kedvencnek, hogy ne maradjon le a top hírekről.
friv friv
A legjobb unaloműző a friv játék. A friv játékok nagyon sokszínűek és minden korosztály megtalálja a számára legszórakoztatóbb játékot. Legyen Legyen szó akcióról, kalandról, logikai, ügyességi vagy lányos játékokról a friv játékok között minden megtalálható. Nem kell letölteni, online játszható játékok.